Në Kosovë duhet të punosh me vite për ato para: 6 profesionet më të paguara në Gjermani

Tregu gjerman ka nevojë për një sërë
profesionistësh dhe  nëse jeni duke
menduar për të bërë ndryshime në karrierën tuaj në Gjermani, atëherë, duhet të
dini edhe cilat profesione paguhen më shumë.

Me 94,5 për qind, kryeqyteti Berlin arrin një
nivel të lartë pagash krahasuar me shtetet e tjera federale lindore. Punonjësit
marrin një pagë mesatare prej 42,525 €. Megjithatë, kostoja e jetesës është
gjithashtu më e lartë.

Më poshtë ju sjellim 6 profesionet që paguhen
më së shumti:

1. Shef i mjekësisë – € 115,317

2. Specialist i bashkimeve dhe blerjeve –
99,635 €

3. Menaxher i Fondit – 83,641 €

4. Specialist mjekësor – 80,722 €

5. Menaxheri i llogarisë – 75,671 €

6. Menaxheri rajonal i shitjeve – 74,528 €.

Të tjera nga Kategoria