Mblidhet PDK’ja, planifikon t’i hakmerret Vetëvendosjes si opozitë

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka takuar kryetarët e degëve të PDK-së dhe shefat e shtabeve zgjedhore, për të diskutuar për procesin e zgjedhjeve parlamentare të 6 tetorit.

Veseli gjatë këtij takimi ka vlerësuar lart
angazhimet dhe performancën e degëve dhe aktivistëve që kontribuuan në fushatë
zgjedhore

Ai ka falënderuar qytetarët për përkrahjen që i
kanë dhënë PDK-së më 6 tetor.

Siç njofton PDK, në këtë takim, kryetarët e
degëve në mënyrë unanime mbështetën qëndrimin e kryetarit Kadri Veseli që
PDK-ja të jetë në opozitë.

Me këtë rast të gjithë theksuan se me
angazhimin e mirëfilltë, PDK-ja do të jetë opozitë e fuqishme.

“Procesi i reformave të brendshme të partisë
do të vazhdojë në mënyrë edhe më intensive nëpër të gjitha degët dhe nëndegët e
Partisë Demokratike të Kosovës”, njofton PDK.

Të tjera nga Kategoria