Këta kandidatë të LDK’së kanë marrë më së shumti vota në Dragash

Ka përfunduar
numërimi i fletëvotimeve në Komisionin Qendror Zgjedhor dhe kanë dalë
rezultatet preliminare. Gazeta Express ka siguruar listën e votave të 30
deputetëve të parë të LDK’së në komunën e Dragashit.

LDK ka marrë
gjithsej 3.659 vota nw kwtw komunw.

Më e
votuara në këtë listë ishte bartësja Vjosa Osmani me 3.304 vota. I dyti është
Anton |Quni me 639 vota.

Kjo është lista e plotë:  

Të tjera nga Kategoria