Rusia ‘e pikëlluar’ për largimin e Bolton

Rusia nuk pret që lidhjet e saj me Uashingtonin të përmirësohen papritmas pas daljes së këshilltarit të SHBA për sigurinë kombëtare John Bolton.

Presidenti amerikan Donald Trump pushoi
papritmas Boltonin në mes mosmarrëveshjeve me ndihmësin e tij se si të merren
me sfidat e politikës së jashtme si Koreja e Veriut, Irani, Afganistani dhe
Rusia.

Ryabkov tha se riorganizime të tilla të stafit
në Shtetet e Bashkuara nuk kanë çuar në një normalizim të marrëdhënieve në të
kaluarën.  

Të tjera nga Kategoria