Në Frontal përballet PDK dhe Vetëvendosje

Sot në emisionit Frontal janë
të ftuar përfaqësuesit e Partisë Demokratike të Kosovës dhe Lëvizjes
Vetëvendosje!

Andin Hoti nga PDK dhe Artan
Abrashi nga LVV do të flasin për listat e partive të tyre për deputetë.

Kush e ka listën më të mirë nga
dy partitë kundërshtare?

Cila listë do të jetë fituese
në zgjedhjet e 6 tetorit sipas dy kandidatëve për deputet?

Këto dhe shumë tema të tjera do
të trajtohen në emisionin Frontal me fillim nga ora 17:00.

Të tjera nga Kategoria