Milaim Zeka e zë ngushtë gruan në mes të emisionit: Cilën pjesë të trupit të pëlqen të ma puthësh

Milaim Zeka është një nga figurat e shumë
komentuara, pikërisht për shkak të fjalorit dhe edhe këtë herë ka bërë një
pyetje jo shumë të përshtatshme.

Mirëpo këtë herë përball tij ka qenë pikërisht
gruaja e tij. Ai i ftuar në emisionin e Luanës ‘Shiko kush Luan’ kishte një
pjesë ku Milaimi dhe gruaja e tij patën një sfidë ‘Pyetje-Përgjigje’ dhe pyetja
e Milaimit drejtuar gruas së tij ishte tipike si ato që thotë vetëm Milaimi.

‘Cilën pjesë të trupin pëlqen më shumë të ma
puthësh?’, i tha Milaimi, por përgjigja e saj ishte direkte dhe shumë e
sinqertë.

‘Ti e di që të puth gjithmonë në faqe’, mbylli temën ajo.

Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 12 Tetor 2019, Entertainment Show

Të tjera nga Kategoria