“Kuponi i diturisë” – dhuratë e veçantë që mund t’ia bëni çdo personi që e njihni

Nuk është e lehtë të zgjedhësh një dhuratë, pa marrë parasysh nëse ajo i dedikohet më të dashurve tuaj, familjes, shoqërisë apo ndonjë klienti/partneri të biznesit.

E vështirë të besohet, mirëpo ekziston një dhuratë e cila i përshtatet çdo kujt, të gjitha moshave, gjinive dhe nacionaliteteve. Një dhuratë me të cilën nuk mund të gaboheni sepse reflekton respekt, dituri, përkushtim dhe mbi të gjitha dashuri.

Libraria Dukagjini ju ofron një mundësi të shkëlqyer, një kupon dhuratë i cili ka validitet një muaj dhe mund të blehet me vlera të ndryshme, duke filluar nga ajo minimale 10Euro.

Me dhurimin e kuponit, personi bartës i kuponit mund të vijë në Librarinë Dukagjini dhe të zgjedhë cilindo libër që dëshiron brenda vlerës që ka kuponi.

Bëni të tjerët të ndihen të veçantë duke i bërë dhuratën e përkyer për ta.

Libraria Dukagjini e cila gjendet në Sheshin Nëna Terezë në Prishtinë, ju mirëpret çdo ditë të javës.

Për të qenë të informuar vazhdimisht për të rejat dhe ofertat vizitoni faqen e Librarise në Facebook dhe Instagram.

Artikull i sponsoruar

Të tjera nga Kategoria