Ju kujtohen Antonio dhe Maria? Shikoni sa kanë ndryshuar aktorët 16 vite më pas

Telenovela meksikane “Për ty”, e cila u
prodhua në vitin 2002, mbërtheu shikuesit shqiptarë para ekranit gjatë kohës që
u transmetua në vendin tonë. Aktorët kryesorë të saj, Maria dhe Antonio, me
siguri ju kanë mbetur në mendje të gjithëve.

Pas 16 vitesh nga shfaqja e aktorëve në këtë
telenovelë, çdukush është kurioz të dijë se ç’bëhet me jetën e tyre. Ana De la
Reguera, në rolin e Marias dhe Leonardo Garcia, në rolin e Antonios, kanë
vazhduar të ndjekin karrierën e tyre në aktrim, duke u impenjuar aktualisht për
projekte të reja.

Ana De la Reguera ka marrë pjesë së fundmi në serialin ‘Goliath’, që pritet të dalë shumë shpejt në transmetim, ndërsa Garcia aktualisht po luan një prej roleve në telenovelën ‘Miembros al aire’.

Të tjera nga Kategoria