“Ik se mbaroi koha jote” Ardit Gjebrean e ‘sfidojnë’ tek Kënga Magjike

Ka nisur sonte nata e
parë gjysmëfinale e edicionit të 21 të festivalit “Kënga Magjike” nën
prezantimin e Ardit Gjebreas dhe Adrola Dushit, që transmetohet në Tv Klan.

Por, dy moderatorët e
festivalit janë surprizuar që në fillim nga Joeli. Ai ka sfiduar Ardit Gjebrean
që të largohet dhe prezantimin e Këngës Magjike ta bëjë vetë.

Ardit Gjebrea: Mirë se keni ardhur në këtë sallë plot dritë. Kjo është nata e parë gjysmëfinale e edicionit 21 të festivalit Kënga Magjike.

Sigla hyrëse

Ardit Gjebrea: Kjo sigla nuk duhet të ishte këtu në këtë moment, se ne
dolëm. Nuk e kuptova..

Joeli: Mirëmbrëma, zonja dhe zotërinj mirë se keni ardhur. Kjo
është nata e parë gjysmëfinale e edicionit 21 në festivalin Kënga Magjike.

Ardit Gjebrea: Joel, çfarë do këtu ti, ka mbaruar Poëer Kidz.

Joeli: E di Ardit, ka mbaruar, po kështu janë këto punë, nuk ke
çfarë t’i bësh. Mbaron një epokë, fillon një epokë tjetër. Mbaroi epoka
Gjebrea, filloi epoka Joel Dafa.

Ardit Gjebrea: S’po të kuptoj Joel se ku do të dalësh.

Joeli: Jo, jo, do të dalësh ti dhe do të rri unë. Hajde tani se e
kupton ti, por s’e pranon dot. Unë jam këtu të të zëvendësoj ty. Këtë edicion
do të jem unë moderatori i Këngës Magjike. 21 vjet o burrë, s’i nuk u lodhe.
Unë do të jem Arditi i së ardhmes. Të lutem Ardit, mbylli pak sytë dhe më
imagjino mua. Dy metra çun, shik, jo po me muskuj, jo po xhep plot…Po e kam një
fiksim, të dal e të hap edicionin e 52-të të Këngës Magjike, dhe ti nga shtëpia
me shkop do të më shikosh mua.

Ardit Gjebrea: Më fal Joel, a nuk është pak si shpejt për ty?

Joeli: Jo Ardit, është shumë vonë për ty. Ike, kaq ishte. Natën
xhaxhi!

Ardit Gjebrea: Joel, ti pretendon që unë të të lë ty Adrolën dhe të iki?

Joeli: Absolutisht jo! Kam Adrolën time unë.

Adrola Dushi: Si Adrolën tënde? 

Joeli: Shtyhuni pak. Si jeni ju pleqtë. Zonja dhe zotërinj,
përpara jush, Adrola!

Siera: Mirëmbrëma të gjithëve. Sot do të kemi një mbrëmje vërtetë
të veçantë.

Ardit Gjebrea: Joel, duhet të shpjegoni sistemin e votimit.

Joeli: Akoma këtu ju të dy?

Ardit Gjebrea: Pse, çfarë duhet të bëjmë?

Siera: Uluni në publik. Do jeni rehat.

Ardit Gjebrea: Unë mendoj që ju duhet të na lini ne skenën tani se ju nuk
e dini se si do të vazhdojmë tani.

Joeli: 21 vjet dhe ti mendon se nuk e dimë? Është kënga fituese e
një viti më parë.

Ardit Gjebrea: Ja që nuk e gjetët. Para këngës fituese do të shpjegojmë
votimin e këtij viti.

Joeli: Mos! Këtu nuk dua të marr pjesë. Këto votime…ufaaa…

Siera: Sistemin e votimit pak më vonë. Por kam dëshirë ta
prezantoj unë fillimin e kësaj mbrëmje./klan

Të tjera nga Kategoria