E kapin me “pelë për dore”, Policia e Kosovës ia gjen fajdexhiut 36 mijë euro në xhep

Policia e Kosovës ka arrestuar dje një person
për fajde.

Sipas Policisë, 41-vjeçari ka kërkuar që t’i
merrte 36 mijë euro nga një person, si detyrim për 14 mijë eurot që ia kishte
dhënë

Gjatë kontrollimit, atij i janë gjetur dhe
konfiskuar 34 mijë e 950 euro.

“Hetuesit policorë më 09.10.2019, kanë zbatuar
masat e fshehta të hetimit duke arritur të arrestojnë të dyshuarin: K.B. viti i
lindjes 1978, m/k/sh. Pas sjelljes së të dyshuarit në Stacionin Policor Istog,
i njëjti është kontrolluar në prezencë të avokatit mbrojtës, tek i dyshuari
janë gjetur dhe konfiskuar 34950 
(tridhjetë e katër mijë e pesëdhjetë) euro të cilat viktima paraprakisht
ia ofron të dyshuarit”, thuhet në komunikatën e Policisë.

Përveç parave, gjatë kontrollit në shtëpinë e
K.B. janë është gjetur një pistoletë si dhe dëshmi relevante të cilat Policia
thotë se do të përdoren në procedura të mëtejme gjyqësore.

Me aktvendim të prokurorit ai është dërguar në
mbajtje pë 48 orë.

Të tjera nga Kategoria