Dasma madhështore e Petrit Kllokoqit, rikthehet Flori Mumajesi

Këngëtari nga Shqipëria, Flori Mumajesi është
rikthyer me një këngë të re me titull “Thjesht, të du”. Kjo këngë është
realizuar në dasmën e Petrit Kollokoqit. Nusja e Petritit ka pasur të veshur fustan
përrallor, mbi 200 orë punim dore, katër lloje të materialit të ndërlidhur mes
vete, me kristale dhe detaje që e veçojnë.

Fustani është dizajnuar nga Blerina
Kllokoqi-Rugova.

Të tjera nga Kategoria