Arilena, ka një lutje për Shqipërinë

Këngëtarja
shqiptare, Arilena Ara, e cila është njëra prej të vetmeve nga këngëtaret e
Shqipërisë që fama e saj ka tejkaluar edhe kufijtë shqiptarë

E derisa ajo ishte shumë aktive gjatë kësaj
kohe sa Shqipëria u godit nga tërmeti e sot ajo kishte edhe një lutje për Shqipërinë,
që ditë të atilla si ato të tërmetit mos të ndodhin më kurrë.

“Pak rreze dielli sërish.. Lutem që çdo ditë të jetojmë vetëm ditë të bukura, dhe të paqta. Lumturi, mbarësi dhe bekime për secilin nga ju, bashkë me të dashurit tuaj! Dashuri, Arilena”, ka shkruar ajo derisa ka postuar një fotografi të saj.

Kujtojmë se pak ditë para tërmetit Arilena kishte publikuar këngën “Doja” me Flori Mumajesin, me të cilin ajo ka bashkëpunuar kohëve të fundit. /GazetaExpress/

Të tjera nga Kategoria