Ariana Fejzullahu festë për beben, kështu duhej të visheshin të ftuarat

Dje, bukuroshja Ariana Fejzullahu ka
mirëpritur një numër të madh të ftuarash me rastin e baby shower-it të bebes që
po vjen

Ariana, bashkë me të bijat shkëlqyen në kuptimin e plotë të fjalës. Bukuroshja kishte vendosur të vishej me ngjyrë ari.

Ndërkohë, kodi i veshjes për te ftuarat, ishte elegant dhe apsolutisht me ngjyrë të bardhë. Secila e kishte respektuar këtë kod dhe festa e Arianes dukej plotësisht e bardhë.

Në këtë aheng ka mungar kunata e Arianes, Bulza, e cila ndodhet në Amerikë.

Të tjera nga Kategoria